5500kr. Inkluderer:


1) Fra 1 time til 3 timers fotografering før eller efter vielsen. Alt efter hvad programmet er for resten af dagen. Det vigtige at vide for jer er, at jeg ikke har travlt, men indordner mig efter hvor lang tid der er sat til side til fotograferingen. Jeg kan arbejde hurtigt hvis der er brug for det. Her kunne vi for eksempel starte med nogle familie og gruppebilleder, hvorefter vi tager til valgt lokation. Det kunne være slot, skov, sø eller andet. Her skal selvfølgelig også tages transporttid med i tidsberegningerne. 

2) 30 smukke redigerede billeder i fuld opløsning. Det vil sige at I får filer der kan bruges til alt det I ønsker på print, uden at jeg tjener videre på det. Det være sig alt muligt fra takkekort, stort canvas billede på væggen, fotoalbum, eller billeder til de sociale medier. 


Eksempler på tilvalg:

1) Klargørelsen. Op til 1 times fotografering af henholdsvis brud og brudgom hvor I gør jer klar. Altså op til 2 timer i alt. Det kunne være på hotellet eller ved frisøren. Det inkluderer 12 redigerede billeder i høj opløsning. 2500kr. 

2) Reception/Festen/Aften 3 timers fotografering. 60 billeder i høj opløsning. 3500kr. Her er antallet af billedet sat højt, da jeg vil tage billeder af gæster, mad, dekoration, underholdning osv. Prisen er også relativ lav i forhold til billeder, da jeg ikke regner med at redigering er nødvendigt for mange af billederne. 

3) Ekstra billeder. 300kr. pr. stk. Eller 10 for 1800kr.

4) Jeg kører gratis i 30 km afstand fra Vejle, derefter 3kr pr. km.

5) Jeg tilbyder at hjælpe med at bestille print af billederne, så I er sikre på at få det rigtige i en god kvalitet. Det skal jeg ikke have noget for.

6) Jeg tilbyder at lave et luksus-fotoalbum på 30 sider i flot bryllupsdesign og tilhørende kasse. I har mulighed for selv at lave et fotoalbum med de filer I får, men det er ikke alle der har mod på at lave deres eget fotoalbum, så derfor er det også et muligt tilvalg. Jeg sørger for at det bliver luksus og lækkert. 2000 kr.


                                         Depositum på 2000 kr betales ved booking og datoen er dermed reserveret.                                                            Depositum er ikke refunderbart 
                                                                                            Hvad med Corona?                                                                           Måske bliver det et lille intimt bryllup, med få gæster. Det betyder ikke at I ikke kan få nogle smukke minder. Hvis det er nødvendigt, holder jeg to meters afstand. Under alle omstændigheder ville det være en god idé at have et nært medlem af familien eller ven med som assistent. Hvis håret, sløret,  eller kjolen lige skal rettes på.                                                                             
You may also like

Back to Top