Det er den bedste følelse at fange et godt motiv, og at lade fantasien udfolde sig. For at mestre forskellige teknikker har jeg taget forskellige kurser i både redigering, bryllupsfotografering og fine art. 
Jeg har blandt andet taget et kursus med den fantastiske Christiano Ostinello, bryllupsfotograf. Jeg er meget inpireret af hans kunstneriske tilgang til portrætfotografering. 
Jeg har også taget et kursus med den fantastiske Brooke Shaden, som er min store inspiration til mine udstillede værker. 
Her er lidt mere info om mit kunst:
Det sker af og til at mine værker bliver studeret meget nøje i en længere periode hvorefter spørgsmålet bliver stillet: “Er det et fotografi eller er det et maleri?” Og det er lige netop den slags forvirring der glæder mig. 
En stor del af min arbejdsproces sker inde i Photoshop og den tekniske udfordring ved at fremstille mine værker er umådelig spændende. Lad mig forklare i store træk hvordan et værk kommer til. 
Det starter med en idé, derefter indsamling af billeder og til sidst mange timer i Photoshop hvor jeg sammensætter mine billeder. Jeg kalder det klippe klistre, men enderesultatet må ikke se ud som om det er klippe klistre, så der bliver brugt meget tid på de små detaljer. Lys skygger, farver og til sidst overlays der giver tekstur a la maleri. 
Jeg er draget af de nedtonede farver og aftenstemningen på den hyggelige måde, og gerne med et strejf af humor. Mit mål er at min kunst skal give en god mavefølelse. Jeg er selv et meget glad og optimistisk menneske og ønsker at det skal reflektere i min kunst. Min optimistiske fantasi skaber spændende steder og vækker nysgerrigheden. Og jo mere urealistisk det forekommer, jo bedre. Af og til er den kunst jeg skaber blevet beskrevet som uhyggelig. Jeg syntes aldrig selv at min kunst er uhyggelig. Men visse emner er vægtigere end andre og kan selvfølgelig fortolkes forskelligt. 
Erfaring har lært mig at det er bedst overladt til beskueren at fortolke. Jeg har så meget at skulle have sagt om det jeg laver, men sådan som jeg oplever det, er ofte langt fra andres oplevelse. Friheden til at fortolke, kan vel sammenlignes med friheden til at udtrykke sig kunstnerisk. Som fotograf er der et hav af regler for det perfekte billede. Det være sig både landskab, portræt, produktfotografering og alt mulig andet. Fotografer dømmer fotografer og kritikken er hård! Her har jeg valgt at befri mig fra alle regler, og det er en fantastisk følelse af selvstændighed. Jeg er kunstfotograf, så det er følelsen og tanken der styrer værket. 

Min stil er udpræget feminin. Jeg bruger mig selv og min datter Madison som model og emne. Alle fotos, med undtagelse af meget få, har jeg selv taget med mit skønne Sony kamera. Mange af elementerne er taget på ferier, i mit hjem eller i nærområdet. Jeg har efterhånden tusindvis af billeder liggende på min computer, klar til brug.
Back to Top